Hundpromenader!

 

Vi kommer nu i höst dra igång med gemensamma hundpromenader. Nu till en början kommer det att bli ett par stycken som test för att se om intresse finns och hur allt ska gå till.

 

Om promenaderna:

- Startplatsen för hundpromenaden kommer att variera så vi inte går samma slinga alla gånger. Vi kommer alltså inte att mötas upp på brukshundklubben i Hanaskog alla gånger.

- Var och en har ansvar för sin egen hund. Tänk på att alla hundar kanske inte vill ha påhälsning av andra hundar/förare.

- Hundarna ska föras i koppel. Normal koppellängd gäller. (Ej spårlina, flexikoppel etc)

- Promenaderna är tänkta att vara i en till två timmar. Tempot kommer anpassas så att alla kan följa med.

- Det underlättar såklart om hundarna har fått göra sina behov innan vi startar men det kommer ju ske under promenaden också. Om så är fallet plockar man såklart upp efter sin hund!

- Det kommer vara två olika promenader, vanlig hundpromenad samt aktivitetspromenad. (se nedan)

- Tid för fika kommer att finnas efter promenaden. Egen fika medtages.

- Alla är välkomna! Även ej medlemmar samt folk utan hund.

- Respektera allemansrätten. Skräpa ej ner och förstör ej naturen.

- Ingen anmälning krävs, det är såkallat drop-in. Var gärna på plats en stund innan. På utsatt tid startar promenaden och är man ej där missar man den.

 

Vanlig hundpromenad:

Dessa promenader kommer vara precis som det låter. En helt vanlig gemensam hundpromenad. Den vanliga hundpromenaden kommer kosta 20 kr.

 

Aktivitetspromenad:

Under denna promenaden kommer vi utföra någon form av aktivitet. Det kan vara allt från hundmöten till t.ex udda miljöer. Aktivitetspromenad kommer kosta 50 kr.

 

Betalning sker helst med Swish till vårt swishnummer. I undantagsfall går det även bra med kontant men vi föredrar om ni använder Swish. Betalningen sker på plats.

 

- Hundpromenad 1: 2019-09-17 18:00 Typ: Vanlig hundpromenad (20 kr) Mötesplats: Parkeringen vid Torget i Broby, (utanför Gästgiveriet). Längd: ca 5 km.

 

- Hundpromenad 2: 2019-10-08 18:00 Typ:Vanlig hundpromenad (20 kr) Mötesplats:Fk Göingarnas friluftsanläggning Tågaröd. Vi kommer att mötas upp på parkeringen. Tågaröd ligger mellan Sibbhult och Hjärsås. Adress: TÅGARÖD 1180, 280 63 Sibbhult Längd: 5.3 km

 

x