Göinge-Broby Bk's Klubbkläder!

 

Vi har under hösten 2019 jobbat på en långsiktig lösning för att tillhandahålla klubbkläder åt våra medlemmar. 

Efter att ha kollat med flera olika leverantörer har vi kommit fram till en mycket trevlig lösning som kommer att fungera i längden och vara ekonomiskt hållbar.

Det kommer att finnas lite kläder på årsmötet 2020 att klämma och känna på. Finns det frågor ska vi försöka svara på dem då också. Denna sidan är under uppbyggnad och kommer att vara fullt fungerande till årsmötet.

 

- Kläderna kommer att finnas tillgängliga att beställas fr.o.m årsmötet 2020.

- Syftet med Göinge-Brobys klubbkläder är inte att klubben ska tjäna massor av pengar utan att tillhandahålla fina kläder av hög kvalité till våra medlemmar. Vinsten till Göinge-Broby BK är alltså väldigt liten och kläderna säljs i stort sett för samma pris som vi köper in dem för.

- Kollektionen består av: T-shirt, Luvtröja, Tjocktröja utan luva, Pikétröja och även en möjlighet för tryck på eget plagg t.ex hundförarväst eller hundtränarkläder med ryggficka.

- Kläderna beställs efterhand, vi kommer alltså inte att ha ett lager med kläder. Detta kommer medföra att det tar längre tid för er medlemmar att få kläderna men gör hanteringen för klubben enklare. När vi anser att vi har tillräckligt många beställningar från er medlemmar kommer vi lägga en beställning från tryckeriet.

- Alla kläder kommer att vara svarta, Trycket kommer att vara vitt, ett mindre tryck på bröstet och ett större tryck på ryggen.

- Kläderna levereras av Kristianstad Textil. Där finns även möjlighet att prova kläder.

- Det finns möjlighet att både göra en digital beställning samt kommer det finnas en lista i klubbstugan som man kan fylla i.

- Tryck på eget plagg gäller ENDAST plagg som Kristianstad Textil ej tillhandahåller, t.ex hundförarväst, tröjor med ryggfickor etc.

 

Klicka här för att komma till sidan där kollektionen visas

Klicka här för att se prislistan & Instruktioner för betalning

Klicka här för att se måttabellerna & mer info om plaggen

Klicka här för att göra en digital beställning

 

Än sålänge finns tyvärr inga bilder på exakt hur kläderna kommer att se ut, då det inte finns några plagg tryckta och färdiga.. Dock finns det en exempelbild jag knåpat ihop på luvtröjan som visar ungefär hur det kommer se ut. Resterande kläder kommer ha samma design. 

Finns det frågor går det bra att höra av sig till Tim som har tagit på sig ansvaret för klubbkläderna:

0727353454

E-post